Ontmoet de nieuwe stagiaires

Sinds juli 2019 is Shannah van der Wal Photography een erkend leerbedrijf. Daar hoorde natuurlijk dan ook mijn eerste stagiair(e) bij. Maar die verwachting liep al snel uit de hand, want ik heb nu niet één, maar twee stagiaires! Lees hieronder meer over de meiden die tot en met februari 2020 met mij mee zullen lopen.

Als eerst kwam ik in contact met Sindy. Sindy is een zelfstandige, beginnende fotografe. Zij heeft – net als ik – geen fotografie gestudeerd, maar heeft zelfstandig wel al tof werk geschoten.

In 2016 is Sindy begonnen met fotograferen. Iets wat begon als een leuke hobby met vrienden, werd als snel al iets waar ze in door zou willen groeien als professional.

Sindy houdt zichzelf het liefst bezig met fashion. Zij richt zich daarom dan ook voornamelijk op fashion en portret fotografie. “Het leukste hieraan vind ik dat je continue blijft leren en experimenteren op gebied van zowel fashion als fotografie en ook veel kan samenwerken binnen een creatief team.”

Haar eigen werk schiet ze met natuurlijk licht, en dit beheerst ze dan ook tot in de puntjes. Daarom gaat ze zich tijdens haar stageperiode vooral richten op studiofotografie en de daarbij horende belichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *