Nieuwe fotostudio in Hilversum

Het was tijd voor een nieuwe stap: een eigen fotostudio met kantoor in Hilversum waar ik al mijn creatieve ideeën in kan uitwerken en klanten kan ontvangen. Na veel rondkijken is de ideale ruimte dan eindelijk gevonden!

Sinds juli 2019 heb ik mijn nieuwe kantoor en fotostudio in de wijk Kerkelanden, Hilversum. Het is een lichte ruimte van bijna 70m2 met een grote raampartij aan één zijde waardoor je een prachtige natuurlijke lichtinval krijgt. Hier heb ik natuurlijk maar gelijk gebruik van gemaakt voor het nieuwe zelfportret wat hiernaast te zien is!

Naast de uitstraling ben ik ook heel erg blij met de ligging van de fotostudio.
Zo is het maar 9 minuten rijden vanaf de A27, overal in de directe omgeving kan er gratis geparkeerd worden en stopt er een directe buslijn vanaf station Hilversum praktisch om de hoek!

Hoewel het pand op zichzelf al heel erg fijn is zal ik er voorlopig wel nog even hard aan moeten werken om het helemaal naar wens te maken. De plannen voor hoe ik het niet alleen praktisch, maar ook gezellig ga inrichten zijn er bijna te veel, dus nu eerst aan de slag en dan volgt binnenkort een update met het eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *